Hyaluronzuur behandeling


anti-rimpelbehandeling met masker van hyaloronzuur en rozenblaadjes

Masker met hyaluronzuur en rozenblaadjes

Hyaluronzuurbehandeling met Oligopeptiden en bloemextrakten

Een nieuwe geavanceerde vochtinbrengende en anti-rimpel schoonheidsbehandeling op basis van geconcentreerd hyaluronzuur. Bevat speciale huidverbindende microbolletjes van hyaluronzuur (rimpel vullers). Deze bolletjes dringen gemakkelijk door de bovenste lagen van de opperhuid om de diepere lagen van de rimpels te bereiken. Hyaluronzuur houdt van nature het water vast en kan meer dan 100x zijn gewicht absorberen. Om die reden absorberen de bolletjes het water dat normaal door de huid verdampt wordt ( een natuurlijk proces dat “transepidermaal waterverlies” wordt genoemd) zwellen op en verhogen onmiddellijk het volume en dichtheid. Als gevolg daar van duwen ze onder tegen de rimpel aan, strijken ze glad en verhogen langdurig de hydratatie van de bovenste lagen van de epidermis.

Bevat ook een mengsel van hyaluronzuur met 3 verschillende moleculegewichten (hoog, laag en zeer laag) voor een doeltreffende hydratatie, verjonging en stevigheid. Zorgt dat de huid er stralend uit ziet.

Het is ook verrijkt met een uniek mengsel van oligopeptiden dat de natuurlijke biosynthese van bindweefsel in fibroblasten (collageen en elastine) stimuleert, rimpels en expressielijnen vermindert en de elasticiteit van de huid verhoogt.

Met deze exclusieve behandeling profiteert de huid van de gunstige eigenschappen van Chinese thee en bezit een grote concentratie anti-oxidanten, en is drie x actiever dan vitamine C.

Alle produkten bestaan uit een uniek mengsel van bloemextracten die de huid kalmeren, verzachten, hydrateren en beschermen tegen schadelijke vrije radicalen.

 

Stappen van de behandeling

Reinigen, warme compressen, hyaluronic face scrub, Massage van het Beauty elixer, insluizen van de werkstoffen, het hyaluronic peel off masker met natuurlijke rozenblaadjes en hyaluronzuur, spraydamp en een verzorgende hyaluronic crème.

Deze behandeling kan los, maar is ook prachtig in kuurverband. Om een langdurig resultaat te behouden raden wij de klant aan om de hyaluronic produkten ook thuis te gebruiken.