Permanente make up


Permanente make up

Permanente make up is in de afgelopen jaren erg veranderd, en zeker verbeterd. Er zijn veel ontwikkelingen in kleuren en technieken. Permanente make up wordt met een filterdunne steriele naald en een speciaal veilig pigment vlak onder het huidoppervlak aangebracht. Anders dan bij tatoeage, wat levenslang zichtbaar is, wordt permanente make up langzaam lichter. Gemiddeld blijft de pigmentatie 2 tot 5 jaar mooi. Permanente make up is een vak apart. Ik werk met een merk waarmee uitermate nauwkeurig gewerkt kan worden. De pigmenten waar ik mee werk zijn kleurvast en worden na verloop van tijd niet rood of blauw. De pigmenten waar ik mee werk voldoen aan alle eisen van de GGD en de Keuringsdienst van Waren.
.
.
.

Eyeliners

Permanente make up laat uw ogen spreken. Onze ogen zijn onze blikvangers. Bij permanente make up wordt er tussen uw wimpers een lijntje gezet. Daardoor zijn uw ogen altijd perfect verzorgt. Wat u ook doet.

Ecuri_eyeliner before after Permanente eyeliner d.m.v. permanente make up


.
.

Wenkbrauwen

Onregelmatige of dunne wenkbrauwen kunnen perfect worden gecorrigeerd. Zelf als u weinig of geen wenkbrauwen heeft. Met de hairstroke techniek wordt haartje voor haartje uw wenkbrauw hersteld.

hairstrokemodelNieuwe wenkbrauwen met permanente make up

.
.
.

LiplinersEcuri_full lips before after a

Met deze techniek kan de mond weer vol en strak ogen. Denkt u hierbij niet alleen aan een lijntje rond de mond. De methode is juist gericht op het terug geven van jeugdig volume. Ook kunnen de hele lippen worden ingekleurd.

 

Permanente make-up lippen full lips

Full lips

Een mooie manier om uw lippen in te kleuren en indien nodig de vorm iets bij te werken. Ongelijke lippen kunnen mooier worden gemaakt en lippen kunnen iets dikker worden aangezet. Uiteraard hangt dit af van de bestaande vorm van uw lippen. Daarom raad ik u aan eerst voor een intake gesprek te komen zodat we kunnen bekijken wat er d.m.v. permanente make-up bij u mogelijk is. Op de foto een klant waarbij ik, Coby van Amber Beauty & Huidverbetering Sneek, ook de vorm iets heb aangepast.

Dit is na 1 behandeling, voor een optimaal resultaat zijn er 2 en soms 3 behandelingen nodig. (nabehandeling is bij de prijs in begrepen)

.
.
.

* Verdovende crème via de huisarts

Wanneer u besloten heeft om een permanente make-up behandeling te ondergaan is het fijn om tijdens de behandeling verdoofd te worden. Aangezien een verdoving een medische handeling is en een geneesmiddel, mogen wij als permanente make-up specialisten volgens de normen van de GGD niet meer in het bezit zijn van enige vorm van verdoving. Wel is het zo dat wij gebruik mogen maken van verdovende zalf als u dit bij uw huisarts aanvraagt en dit als een recept, op uw eigen naam, meeneemt. Ik kan u het gebruik van een verdovende zalf aanraden, het maakt de behandeling draaglijker en werkt goed. Uw huisarts zal u een recept voor Emla zalf of Lidocaïne crème uitschrijven.